Sten-Åke Sändh - Stenis Fotoblogg

Jag använder Fotosidans bloggar och portfolios i symbios främst för att det är ett bra och enkelt sätt att hålla ihop en fotorelaterad berättelses kontext och bilder på ett bra sätt. Portfolion i sig är inte optimal som jag ser det för att presentera själva berättelsen eller bakgrunden. Det är heller ingen naturlig plats att diskutera själva portfolions bilder. Jag hoppas att bloggformatet kan lösa det på ett bättre och mer naturligt sätt och jag hoppas att fler hittar till både berättelsernas bakgrunder och mina portfoliobilder via bloggarnas länkar. Eftersom jag tycker att all efterbehandling i RAW-konverterare i princip innebär en möjlighet till obegränsad förändring och att den inte kan verifieras utan en RAW-bild, så kan ni anse samtliga mina bilder som manipulerade. Mina bruntonade reprofotade dian är det absolut enligt Fotosidans definition och jag klonar gärna bort saker i mina bilder som jag inte vill ha där. Sten-Åke Sändh
Sten-Åke Sändh
2023-05-23 03:47 Sten-Åke Sändh - Stenis Fotoblogg
Translate into Google English: "Ferdinand the bull" in Estepona - Photo page (www-fotosidan-se.translate.goog) Bakgrund Staden Estepona - Solkustens trädgård och Tjuren Ferdinand Den här historien ... läs mer..

Läst 4599 ggr | 5 kommentarer.
Sten-Åke Sändh
2023-01-11 03:27 Sten-Åke Sändh - Stenis Fotoblogg
Translate into Google English: Review blog posts - Photo page (www-fotosidan-se.translate.goog) Ljusnan från hembygdsgården i Valla Bakgrund och syfte:  Om släktgårdar, skogsbruk, migration och ... läs mer..

Läst 3443 ggr | 0 kommentarer.
Sten-Åke Sändh
2022-08-24 00:07 Sten-Åke Sändh - Stenis Fotoblogg
Translate into Google English: Sweet Sixteen - a sixties dream - Photo page (www-fotosidan-se.translate.goog) På sextiotalet så dreglade vi som smågrabbar över denna båtmodell. En av mina grannar ... läs mer..

Läst 2926 ggr | 2 kommentarer.
Sten-Åke Sändh
2022-07-04 00:54 Sten-Åke Sändh - Stenis Fotoblogg
Translate into Google English: Gotland Runt vid Oxdjupet - Fotosidan (www-fotosidan-se.translate.goog) På siten Gotland Runt - KSSS kunde man läsa: "Världens största årliga havskappsegling Gotland ... läs mer..

Läst 3142 ggr | 2 kommentarer.
Sten-Åke Sändh
2022-07-01 01:31 Sten-Åke Sändh - Stenis Fotoblogg
Translate into Google English Det är faktiskt skillnad på båtar och båtar - Fotosidan (www-fotosidan-se.translate.goog) En liten hälsning från Vaxholm i värmen Jag har skrivit om båtar förr för att ... läs mer..

Läst 2899 ggr | 4 kommentarer.
1 2 3 ... 6 Nästa