Sten-Åke Sändh - Stenis Fotoblogg

Jag använder Fotosidans bloggar och portfolios i symbios främst för att det är ett bra och enkelt sätt att hålla ihop en fotorelaterad berättelses kontext och bilder på ett bra sätt. Portfolion i sig är inte optimal som jag ser det för att presentera själva berättelsen eller bakgrunden. Det är heller ingen naturlig plats att diskutera själva portfolions bilder. Jag hoppas att bloggformatet kan lösa det på ett bättre och mer naturligt sätt och jag hoppas att fler hittar till både berättelsernas bakgrunder och mina portfoliobilder via bloggarnas länkar. Eftersom jag tycker att all efterbehandling i RAW-konverterare i princip innebär en möjlighet till obegränsad förändring och att den inte kan verifieras utan en RAW-bild, så kan ni anse samtliga mina bilder som manipulerade. Mina bruntonade reprofotade dian är det absolut enligt Fotosidans definition och jag klonar gärna bort saker i mina bilder som jag inte vill ha där. Sten-Åke Sändh
Sten-Åke Sändh
2022-01-17 12:58 Sten-Åke Sändh - Stenis Fotoblogg
Translate into Google English: INGOL / TOLERANS AB - a small export company in the graphic industry from the 1970s to today - Photo page (www-fotosidan-se.translate.goog) Ingols hus i Ulvsunda INGOL ... läs mer..

Läst 2619 ggr | 1 kommentarer.
Sten-Åke Sändh
2022-01-05 01:19 Sten-Åke Sändh - Stenis Fotoblogg
Translate into Google English: DN/Expressen - Computerization and fierce union struggle from the 70s to the present - Photo page (www-fotosidan-se.translate.goog) "Huset som aldrig sover", kallades ... läs mer..

Läst 3488 ggr | 11 kommentarer.

Tidigare blogginlägg