Sten-Åke Sändh - Stenis Fotoblogg

Jag använder Fotosidans bloggar och portfolios i symbios främst för att det är ett bra och enkelt sätt att hålla ihop en fotorelaterad berättelses kontext och bilder på ett bra sätt. Portfolion i sig är inte optimal som jag ser det för att presentera själva berättelsen eller bakgrunden. Det är heller ingen naturlig plats att diskutera själva portfolions bilder. Jag hoppas att bloggformatet kan lösa det på ett bättre och mer naturligt sätt och jag hoppas att fler hittar till både berättelsernas bakgrunder och mina portfoliobilder via bloggarnas länkar. Eftersom jag tycker att all efterbehandling i RAW-konverterare i princip innebär en möjlighet till obegränsad förändring och att den inte kan verifieras utan en RAW-bild, så kan ni anse samtliga mina bilder som manipulerade. Mina bruntonade reprofotade dian är det absolut enligt Fotosidans definition och jag klonar gärna bort saker i mina bilder som jag inte vill ha där. Sten-Åke Sändh
Sten-Åke Sändh
2020-09-30 03:54 Sten-Åke Sändh - Stenis Fotoblogg
Translate into Google English: Zen and the art of repairing a motorboat - Photo page (www-fotosidan-se.translate.goog) Inledning Varför lagar man en gammal trasig motorbåt, när det finns nya att ... läs mer..

Läst 2993 ggr | 5 kommentarer.
Sten-Åke Sändh
2020-09-08 00:47 Sten-Åke Sändh - Stenis Fotoblogg
Att använda automatik vid fotografering av snabba motiv i dålig belysning Translate into Google English: Del 2: Med "Sony Klick"-konfiguration i usel belysning och med snabba motiv - Fotosidan ... läs mer..

Läst 3714 ggr | 1 kommentarer.

Tidigare blogginlägg